Studio Wie?

Studio Stereo! Want over psychologisch welzijn spreek je nooit luid genoeg.

Studio Stereo wil een antwoord bieden op de talloze vragen die een organisatie kan hebben rond psychosociale thema’s. Wij verbinden dan deze noden met professionals binnen de geestelijke gezondheidszorg.

En dat doen we uiteraard niet alleen. Ons uitgebreid netwerk van freelancers binnen de sociale sector staat voor je klaar. Met goesting, maar bovenal met kennis van zake.

Dit alles met als doel het taboe rond psychologische en maatschappelijk relevante noden te verkleinen.

De kennis binnen je bedrijf, je school of je organisatie verhoogt. Je geraakt geïnspireerd om meer mensgericht te denken. En wij ondersteunen jouw hartverwarmende projecten.

We zijn het enige rechtstreeks toegankelijke go-to centrum voor bedrijven, dat tevens echte expertise heeft binnen de sociale sector. Wij werken formats uit op maat. U stelt een vraag, wij doen al de rest.

Onze Studio bevindt zich in Antwerpen, maar wij komen zonder problemen tot bij jou, waar je u ook bevindt.

Wij inspireren | Wij informeren | Wij investeren

Amal Schauss, zaakvoerder Studio Stereo

Hallo, ik ben Amal. Als kind droomde ik er al van om psychologe te worden en “lucky me”… zo geschiedde. Naast mijn begeleidingen, zoek ik graag in de praktijk naar hoe hulpverlening warm, maar vooral ook kwaliteitsvol kan worden aangeboden. De laatste jaren kregen we echter meer en meer vragen van collega’s, scholen, organisaties, bedrijven en media. Steeds met dezelfde noodkreet: “Help! Bij wie kunnen wij terecht voor juiste informatie over bepaalde psychologische thema’s?”. Of “Kan iemand van jullie dat hier eens komen uitleggen?”. En ik dacht: “Awel ja!”. Studio Stereo werd geboren…


Hoe werkt het?

Jij bent werkzaam in een school, vereniging, onderneming of (media)bedrijf en hebt in functie van je werk een vraag rond een psychosociaal thema. Dan neem je met ons contact op en dan luisteren we graag eerst naar jouw noden. Waar ben je naar op zoek? Dit willen we haarfijn uitpluizen. Soms is dat meteen duidelijk, soms gaan daar een paar gesprekken voor nodig zijn.

Nadien gaan wij voor je aan de slag. Wij zoeken de beste match binnen onze databank aan freelancers om op jouw vraag te antwoorden. Je mag dan van ons een duidelijk voorstel verwachten en blijven deze bijschaven dat iedereen gelukkig is. Voor minder gaan we niet.


Met welke vragen kan je bij ons terecht?

  • Je wil verandering brengen in je onderneming door psychologische thema’s uit de taboesfeer te halen. Je wil geïnspireerd worden in hoe jullie dat extra stapje kunnen nemen. Dit en nog veel meer: Laat je Inspireren.
  • Je hebt nood aan duidelijke onderbouwde informatie over psychosociale en maatschappelijk relevante thema’s. Ontdek wat mogelijk is: Wij informeren.
  • Je hebt misschien al oog voor psychologische kwetsbaarheid, maar zoekt een partner die je nog net dat stapje verder kan brengen. Of je bent echt op zoek naar concrete mensen die wat taken voor je kunnen invullen. Ontdek wat we te bieden hebben: Wij investeren.